The Crazy Safety story!

From humble beginnings to a worldwide company.

HVORFOR CRAZY SAFETY?

Børn elsker skøre ting. Og når de tager en Crazy safety hjelm på, er det ikke bare en cykelhjelm de tager på. Det er et fantasidyr der bliver bragt til live. Mine egne to børn, Zeth og Manila, har jeg brugt som forsøgskaniner, og de er blevet forelsket i universet omkring Crazy Safety. Min hustru syntes endda de er sjove og dekorative. Og Jeg har intet imod, hvis hjelmene får voksne til at smile også - tværtimod.

Zdenko Oliver Santini”

HVORDAN OPSTOD IDEEN?

Ideen opstod da Jeg gik i 8 klasse i folkeskolen, da mine forældre krævede at Jeg begyndte at bruge cykelhjelm. Jeg fandt det totalt utjekket! Derfor begyndte Jeg at dekorere min cykelhjelm med pap-snude, tænder og øjne af tennisbolde. Så havde Jeg pludselig en krokodille på mit hoved. Mine venner var vilde med ideen - og stod i kø for at få en hjelm lavet magen til min egen.

“Zdenko Oliver Santini”

FORTÆL OM DESIGN PROCESSEN

De første par gange forsøgte jeg at tegne hjelmene i hånden, og fik derefter en proffessionel grafiker til at lave nogle 3D modeller. Men modellerne kunne ikke få det udtryk Jeg ledte efter. Derfor begyndte Jeg at lave modellerne med modellervoks ovenpå en almindelig cykelhjelm. Min model sendte Jeg så til fabrikanten. Det virkede! Og det er den metode Jeg bruger hver gang Jeg designer en ny cykelhjelm til børn og voksne.

Zdenko Oliver Santini”

FILOSOFIEN BAG CRAZY SAFETY

Sikkerhed kan være sjovt! Crazy Safety levere en verden fyldt med sjove og søde dyr, som bare venter på at blive bedste venner med dit barn. Bag de farverige karakterer, finder I en række kvalitets cykelhjelme og tilbehør som holder junior sikker i trafikken.

Sjove eventyr kalder på sikkerhed og omsorg. Vores design af Crazy Safety cykelhjelme sikre en let hjelm, som holder hovedet afkølet med flere ventilationshuller. Ved at vælge et af vores unikke designs, får dit barn en sikker ven at dele eventyret med. Det har aldrig været nemmere at få junior til at huske hans eller hendes cykelhjelm.

Med røde kinder, fuld fart og velvilje kommer man langt. Crazy Safety cykelhjelme er nemme at tilpasse, og vejer meget lidt.Det gør den behagelig at bruge - ikke mindst på de længere ture. Ligegyldig hvor i skal hen, vil Crazy safety levere en sikker oplevelse for dit barn - hver gang.

Oprindeligt var Crazy Safety en del af ABUS. I dag er Crazy Safety en selvstændig virksomhed, med fokus på, at levere fantasifulde, sjove og ikke mindst sikre oplevelser til børn over hele verden.

MØD VORES TEAM

Zdenko Oliver Santini

Partner, opfinder og designer af Crazy Safety cykelhjelmene. +20 års erfaring som 2D grafiker med fokus på det inspirerende og fantasifulde univers til børn. Det har resulteret i de populære Crazy Safety cykelhjelme til børn.

Casper F. Larsen

Tidligere jagerpilot med stærke færdigheder indenfor projektledelse, gør Casper til den perfekte COO i Crazy Safety. Hans analytiske evner kombineret med hans forståelse for online markedspladser, gør ham til den ideelle kandidat til at hjælpe med at supportere væksten med New Shape ApS.

Kim Møller-Nielsen

+20 års erfaring indenfor produkt innovation, udvikling og ledelse, gør Kim til den perfekte partner i New Shape ApS. Kim er en leder og innovativ person, der med med sin kyndige vejledning er med til at gøre Crazy Safety til verdens mest foretrukne cykelhjelm til børn.

Kontakt os